VAG Eksperter Specialister i specialdele Vi elsker VAG Nye dele og gamle dele Du kan kontakte os på Telefon:: Tlf. 51740535

Blaupunkt Frankfurt RCM 82 DAB

Varenr. 2748678
På lager - Leveringstid 1-3 dage
Brand: BLAUPUNKT
DKK 3.999,00

Den klassiske 90'er Blaupunkt Frankfurt bilradio vender tilbage!

Blaupunkt gen-introducerer den legendariske og nok mest kendte 90er klassiske 1 DIN radio med bånd "Frankfurt RCM 82 DAB" 100% tro mod sin originale forgænger, og proppet med alt moderne tech du kunne ønske dig, det indebærende, USB, DAB, Bluetooth (håndfri og streaming (A2DP) – her er der tænkt over ALLE detaljer helt til individuel farve justering så den matche din bils originale belysning helt perfekt.

Gennem årene er nogle modeller blevet sande kultobjekter. Nu præsenterer Blaupunkt den nye fortolkning af den populære 1-DIN bilradio og kombinerer 90'er-modellens unikke salgsargumenter med nye teknologier og funktioner. Resultatet er Blaupunkt "Frankfurt RCM 82 DAB".

Takket være Blaupunkt Codem IV FM RDS og DAB+ tuner forbliver førsteklasses modtagelse også en styrke ved den nye youngtimer bilradio. Nyt er de mange interfaces, herunder to USB-porte, en Aux-forbindelse og en microSD-slot.

Lydstreaming via Bluetooth er heller ikke en fremtidsdrøm for den tilbagevendende legende. Desuden bærer radioen mærket "Made for iPhone/iPod" og sikrer passende kompatibilitet.

Lydkilderne kan alle vælges direkte via knapper, og mange andre indstillinger kan også tilgås direkte med et tryk på en knap. Yderligere funktioner findes i den overskuelige menu, som præsenteres på tysk eller engelsk. Alle indstillinger gemmes permanent, selvom batteriet er frakoblet. Det betyder, at entertaineren fra 90'erne er ankommet til nutiden.

Den nye "Frankfurt RCM 82 DAB" har en kort installationsdybde - ideel til youngtimers med forkortede installationsåbninger. Men det er ikke kun selve bilradioen, der tager brugeren med på en rejse gennem tiden; emballagen til enheden er også blevet omhyggeligt designet og modelleret efter originalen.

VAG Eksperter
Specialister i specialdele
Vi elsker VAG
Nye dele og gamle dele
Accepter venligst cookies for bedste brug af vores side

Kurven er tom

20% på alle lagervare fra AUTOGLYM - Se mere her

Accepter venligst cookies for bedste brug af vores side