VAG Eksperter Specialister i specialdele Vi elsker VAG Nye dele og gamle dele Du kan kontakte os på Telefon:: Tlf. 51740535

Om os

Velkommen til Parts For Dubs – Ejet af Johan Lauridsen

 

Vi er en virksomhed der har eksisteret siden september 2020, Vi sælger reservedele til VW, hvor vi har et udvalg af reservedele og nye varer til Folkevogn fra 80’erne, 90’erne og helt op til dagens nye VW biler.

 

Parts For Dubs ejes af Johan Lauridsen, han kommer oprindeligt med en baggrund som tømrer og senest 5 år indenfor bildetailhandel, hvoraf Johan har taget tilløb til at blive selvstændig, for at kunne dyrke sin helt store passion for VW på fuldtid.  

 

Johan har rodet med VW siden sine tidlige teenageår, og har i løbet af sit liv ejet over 20 forskellige Folkevogn, alle fra før 2002, hvoraf hans store passion også kommer fra. Han er meget detalje orienteret og det er vigtigt for Johan at de produkter han sælger også er af bedste kvalitet på markedet og originaldele, såfremt de kan fremskaffes.

Johan holder hvert år eget træf, samt han er afsted til forskellige biltræf i hele landet i løbet af året. Her er man altid velkommen til at kigge forbi til en snak og hurtig handel.

Johan ejer pt. fem Folkevogne, hvoraf de tre af disse er samlerbiler. Golf 2 Edition One, Corrado G60, Golf 3 VR6 Highline, alle disse er af farven Dark Burgundy.

Derudover ejer han en T4 Generation California, og endelig en VW T4 Transporter 2,5 TDI.  

Parts For Dubs holder til i 6862 Tistrup, hvor de har kontor og lagerfaciliteter.

 

Privat er Johan gift og har 3 børn fra henholdsvis 2018, 2019 og 2023

 

$images[i]->getDescription()|escape
Accepter venligst cookies for bedste brug af vores side

Kurven er tom

Vi ses til Aars Stumpmarked - SE MERE HER

Accepter venligst cookies for bedste brug af vores side