VAG Eksperter Specialister i specialdele Vi elsker VAG Nye dele og gamle dele Du kan kontakte os på Telefon:: Tlf. 51740535

VW GTI KOP ''SINCE 1976'' - Sort

Varenr. 2733899
På lager - Leveringstid 1-3 dage
Brand: VW Collection
DKK 99,00

Stilfuld Sort GTI drikkekop i moderne VW GTI design med billede af den første generation Golf 1 GTI. Takket være sit lette og samtidig robuste materiale er VW GTI-koppen ideel som campingservice eller til en picnic udendørs. Den afrundede form med det lette materiale gør GTI-kruset behageligt at holde. 

De officielt licenserede Volkswagen krus fra BRISA er meget nemme at rengøre og holdbare. GTI kruset tåler naturligvis opvaskemaskine og er altid klar til næste omgang kaffe eller te! Selv efter adskillige vaske fortsætter de lyse farver med at skinne for dig. Til brug i mikrobølgeovnen er kopperne ideelle. Koppenes materiale hedder New Bone China, som er lavet af porcelæn af høj kvalitet. De håndholdte kopper har en diameter på 9,3 cm og en kapacitet på 370 ml. GTI-krusene vil forskønne dit køkken- eller campingudstyr. Sæt et højdepunkt og giv dit køkken det ønskede ekstraordinære "VW"-touch.

VAG Eksperter
Specialister i specialdele
Vi elsker VAG
Nye dele og gamle dele
Accepter venligst cookies for bedste brug af vores side

Kurven er tom

VI SES TIL ASTINA MEGA MEET 2024 - SE MERE HER

Accepter venligst cookies for bedste brug af vores side