VAG Eksperter Specialister i specialdele Vi elsker VAG Nye dele og gamle dele Du kan kontakte os på Telefon:: Tlf. 51740535

GTI Dørmåtte - The Legend

Varenr. 2663936
På lager - Leveringstid 1-3 dage
Brand: VW Collection
DKK 379,00

Blød dørmåtte i populære VW GTI retro design med sloganet "GTI since 1976 - The Legend". Den holdbare og robuste dørmåtte trodser snavs og er et rigtigt fint blikfang foran enhver hus, lejlighedsdør, garage, væksted, eller man cave. Her bor en VW Volkswagen GTI fan! Den farverige dørmåtte er velegnede til indendørs og udendørs. En stilfuld allrounder. Den er næsten for god til at tørre dine sko på, men bare rolig, dørmåtten kan maskinvaskes. Bring GTI looket ind i dit liv med dette fantastiske dekorative dørmåtte!

 

De bløde gulvmåtter fås også i det vidunderlige VW T1, T2, T3 "Bulli" bus/campervan design! Tag et kig i vores VW-Collection.

 

Materiale | Teknisk data:

De smarte gulvmåtter i moderne stil signalerer allerede ved indgangen til huset, at her bor en ægte Volkswagen-fan. Den officielt licenserede Volkswagen dørmåtte fra BRISA er lavet af fluffy 100% nylon - belægning. Den skiller sig positivt ud på grund af sin høje elasticitet og holdbarhed. Det er rivefast og absorberer energi bedre end andre tekstiler. Belægningen af ​​ryggen er lavet af vandafvisende PVC og giver dørmåtten høj robusthed og holdbarhed. Særligt ekstra: det tåler vaskemaskine! Hvis en mudderkamp nogensinde skulle finde sted på den, kan måtten vaskes op til 30 grader. Takket være det fleksible materiale tilpasser dørmåtten sig til overfladen og kan rulles sammen for at spare plads. Skomåtten kan således også opbevares i autocamperen eller bilen og er altid praktisk, når du er på ferie på campingpladsen.

 

Mål på den stilfulde dørmåtte: 70 x 50 cm / Made in Europe

VAG Eksperter
Specialister i specialdele
Vi elsker VAG
Nye dele og gamle dele
Accepter venligst cookies for bedste brug af vores side

Kurven er tom

VI SES TIL ASTINA MEGA MEET 2024 - SE MERE HER

Accepter venligst cookies for bedste brug af vores side